Photo 1

Description

H μπανιέρα LAGUNA μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την θεραπεία ολόκληρου του σώματος ενός ασθενή που βρίσκεται σε αδράνεια. Η συγκεκριμένη μπανιέρα μπορεί να προσφέρει πολλά διαφορετικά είδη θεραπείας, όπως: απλή υπερθερμική, ορυκτά, αφρόλουτρο, ανθρακικό και ραδόνιο.

Η μπανιέρα LAGUNA BUBBLE έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται για τη θεραπεία με απαλά τονωτικά μασάζ σε ολόκληρο το σώμα, κάτω από το νερό με τη βοήθεια ενός αφρόλουτρο. Γι ‘αυτό το λόγο η συγκεκριμένη μπανιέρα έχει μια ενσωματωμένη γεννήτρια πίεσης και ειδικά ακροφύσια αέρα που βρίσκονται στο κάτω μέρος του περιβλήματος της μπανιέρα. Με την κατάλληλη θερμοκρασία του νερού η ένταση των μυών μπορεί να θεραπευθεί.

Η μπανιέρα LAGUNA PLUS έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται για τη θεραπεία με απαλά τονωτικά μασάζ σε ολόκληρο το σώμα. Η δράση του μασάζ επιτυγχάνεται με τα jets που είναι εργονομικά τοποθετημένα σε όλα τα εσωτερικά τοιχώματα της μπανιέρα. Μηχανικά και θερμικά αποτελέσματα ευεργετούν ολόκληρο το σώμα. Με την κατάλληλη θερμοκρασία του νερού η ένταση των μυών μπορεί να θεραπευθεί.

Η μπανιέρα LAGUNA PLUS BUBBLE έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ολόκληρου του σώματος, με απαλά τονωτικά μασάζ. Μηχανικά και θερμικά αποτελέσματα ευεργετούν ολόκληρο το σώμα. Η συγκεκριμένη μπανιέρα έχει σχεδιαστεί για ευεργετικά αφρόλουτρα με την χρήση φυσαλίδων αέρα.

Are your interested in this product? Feel free to contact us